Wie zijn wij

‚ÄúDaltononderwijs is iedere leerling gegund”

Daltononderwijs staat voor een brede vorming (zowel cognitief, cultureel, sportief en sociaal-emotioneel) die bijdraagt aan een sterke persoonsontwikkeling.

Het Daltononderwijs is adaptief onderwijs dat bij iedere leerling past en uitnodigt om op basis van (zelf)vertrouwen uitdagingen aan te gaan om zich verder te ontwikkelen.

Christelijke waarden en normen

Onze christelijke identiteit is belangrijk, maar vooral omdat we lesgeven en werken vanuit de christelijke waarden en normen. We vinden het fijn dat u die onderschrijft. Wij zijn op De Heemde vooral bezig om uw kind:

Het kritisch onderzoekend benaderen van moderne ontwikkelingen en inzichten is op een daltonschool vanzelfsprekend. Daarmee gaat het daltononderwijs voortdurend met zijn tijd mee, zonder de doelmatigheid van onderwijs en de inbreng van een ondernemende leerling uit het oog te verliezen. Basisschool de Heemde is een Daltonschool.

Wilt u kennismaken met onze school? U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding en een gesprek. U kunt contact opnemen met directie@deheemde.nl Wij zullen u dan terugbellen of mailen.

Graag tot ziens op de Heemde!

Fotogalerij

Let op: u gebruikt een verouderde browser. De website kan daardoor mogelijk niet correct werken.
Surf sneller en veiliger met een van deze browsers: Firefox, Chrome, Edge of Opera.